5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Maaşlarını ATM kart ile alacaklar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde çalışan mevsimlik işçiler, ilk defa ATM ile tanışarak maaş almanın heyecanını yaşadılar.

TİGEM Ceylanpınar Şubesinin düzenlemiş olduğu ihaleyi kazanan Şahin Süt Ürünleri Ltd. Şirketi Koordinatörü Ahmet Timur, kendi dönemlerinde şirketlerinde çalışan yaklaşık 600 işçinin ilk defa bankamatik kartı ile maaş aldıklarını belirterek, "Daha önceki müteahhit işçileri bırakın bankamatik kartı ile maaş almayı SSK primleri dahi düzgün yatırılmıyordu. Şirketimiz sayesinde Ceylanpınar ilçesinde ilk defa mevsimlik tarım işçileri maaşlarını bankamatik kartı ile almakla beraber, SSK primlerini aksatmadan yatırmaktayız. Bundan ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Maaşlarını düzgün olarak almaktan mutlu olduğunu dile getiren mevsimlik tarım işçisi Cuma Can, "Daha önceleri çalıştığımız müteahhit firmaları bırakın paramızı düzgün vermeyi, çoğu zaman SSK primlerimiz yatırılmıyordu. Bu nedenle bizler ve ülkemiz zarar görmekteydik. Şimdi bizlerde diğer memurlar gibi maaşlarımızı bankamatik kartı ile almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerden ötürü şirket müdürümüz Ali Şahin, Koordinatörümüz Ahmet Timur'a ve TİGEM Ceylanpınar Şube Müdürü ve yöneticilerine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?