4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Maç biletleri 5 merkezde satışta

TFF 2. Lig Bank Asya Ligine yükselme grubunda mücadele eden Şanlıurfaspor-Akhisar Belediyespor maçının biletleri 5 merkezde satışa çıkarıldı.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, Pazar günkü maç biletlerinin satış merkez yerlerinin Belediye önü, Haşimiye önü, Mozaik AVM ve Abide Park'da oluşuna dikkat çekerek, "Bu maça gelmek isteyen sporseverler Pazar günü kuyruğa girmek istemiyorsa biletlerini bu 5 noktadan rahatlıkla temin edebilirler. Maç bilet ücretleri daha önceden açıkladığımız gibi 2 liradır. Bilet fiyatlarını bu kadar ucuz tutmamızdaki tek neden isteyen her sporseverin maça gelmesini sağlayabilmektir. Pazar günü Şanlıurfa Arena

Stadında 30 bin kişi kapasiteli stadımızın dolması futbolcularımızı ister istemez çok daha iyi motive edecektir. Takımımızın 1.Lige çıkmasını Şanlıurfa halkı da bizim kadar arzu ediyorsa, mutlaka Pazar günü Stadı doldurmalıdır" dedi.

Öte yandan, 4 ayrı merkezden maç gününe kadar bilet alamayan futbolseverlerin maçtan önce Şanlıurfa Arena Stadı bilet satış merkezlerinden de biletlerini maç öncesi temin edebilecekleri belirtildi. Şanlıurfaspor yönetimi bilet konusunda herhangi bir izdiham olmaması için her iç saha öncesi maç biletlerini belirtilen merkezlerde satışa çıkaracak.

Bu arada, Şanlıurfaspor'un rakibi Akhisar Belediyespor'da bu zorlu mücadele öncesi Cuma gününden Şanlıurfa'ya geleceği kaydedildi. Akhisar Belediyespor Cumartesi günü Şanlıurfa tesislerinde antrenman yaptıktan sonra Pazar günkü maç saatini bekleyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 12:35:04
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 17:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?