5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Maç sonrası olaylar çıktı

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda Şanlıurfa Belediyespor ile GASKİSpor takımları arasında oynanan ve konuk ekip GASKİSpor'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma sonrası olaylar çıktı.

Şanlıurfa Belediyespor Kulübü'nden bir görevli, maçın bitiş düdüğüyle saha içerisine girerek hakeme yumruk attı. Kulüp görevlisini gözaltına almak isteyen polis ile Şanlıurfa Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları arasında arbede yaşandı.

11 Nisan Stadı'nda oynanan karşılaşma oldukça gergin geçti. Karşılaşmanın hakemi Alpaslan Cebe, her iki takım oyuncularına toplam 9 sarı kart gösterirken, Şanlıurfa Belediyespor'dan 2 futbolcuyu da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Şanlıurfa Belediyesporlu taraftarlar, maçın hakemine büyük tepki gösterdi. Maçın bitiş düdüğüyle Şanlıurfa Belediyespor'dan bir görevli, saha içerisine girerek hakeme yumruk attı. Bunun üzerine maçın hakemi Alpaslan Cebe, kendisine yumruk atan kulüp görevlisinden şikayetçi olarak, çevik kuvvet polisinden şahsın gözaltına alınmasını istedi.

Tribünlere doğru koşan şahısı gözaltına alınmak isteyen polis ile bunu engellemek isteyen Şanlıurfa Belediyespor yöneticileri ve futbolcuları arasında arbede yaşandı. Polis, yaşanan arbede nedeniyle kulüp görevlisini gözaltına alamazken, polis küfür ettiği gerekçesiyle 1 taraftarı gözaltına aldı. Saha içerisinde yaşanan arbede, polisin taraftarları dışarı çıkarması ve sporcuları sakinleştirmesiyle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 18:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?