5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Maganda kurşunu çocuğu yaraladı

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde bir çocuk, düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu kolundan ve göğsünden yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Akçakale İlçesi'nde mahallesinde bir komşunun düğününe giden Akçakale İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Halil T. maganda kurşunu ile kolundan ve göğsünden yaralandı. Yaralı haliyle evine giden Halil T., durumu ailesine anlattı. 

Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı çocuk, ilk tedavisinin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Devlet Hastanesi'nde röntgen filmleri çekilen Halil'in kol ve göğüs bölgesine pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği belirtildi. 

Bu arada olayı anlatan Halil T., mahallede komşularının bir düğününe gittiğini belirterek, "Düğünde silahlar sıkılıyordu. Kimin silah sıktığını bilmiyorum. Kolumdan ve göğsümden yaralandım" dedi. 

Halil T.'nin amcası Halit T. ise, yeğeninin yaralı haliyle eve geldiğini ve ilk olarak Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürdüklerini, oradan da Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi. 

Polis, düğün evinde kimin ateş ettiğini belirlemek için olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 11:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk şahin IP: 88.234.183.xxx Tarih : 13.01.2007 00:51:50
bu dünyaya ot gelmişsiniz ot gideceksiniz bende urfalıyım ama nalet olsun ki urfalıyım diyorum artık bu gürüntüleri gürmekten ne zaman bunlar hayvanca hareketleri bırakıp insanca hareket edecekler vallahide billahide urfalı olmaktan utanıyorum