5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Maganda kurşunu kadının kafasına isabet etti

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sıcaklardan dolayı damda komşuları ile birlikte çay içen bir kadının kafasına maganda kurşunu isabet etti.

Edinilen bilgiye göre olay Akçakale ilçesi Hürriyet Mahallesi Bahçe Sokak'ta meydana geldi. Emine Boğuş (52), dini nikahlı eşi Ali Aytan ve komşuları ile birlikte evlerinin damında çay içerken, nereden geldiği belli olmayan bir kurşun Emine Boğuş'un kafasına isabet etti. Eşi ve komşularının yardımı ile Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, daha sonra Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadının, burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Bu arada Boğuş ailesi, Akçakale ilçesinin Suriye'ye sınır kent olduğunu ve geceleyin Suriye tarafındaki bir düğünde çok sayıda kurşun sıkıldığını belirterek, seken mermilerden birinin genç kadının kafasına isabet etmiş olabileceği iddiasında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 14:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eylem şeker IP: 85.104.86.xxx Tarih : 3.07.2007 12:58:12
çok yazık olmuş kadına böyleleri cezalandırılsın bence tüh allah belalarını versin teyzeye geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum sevgilerimle