7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Mağarada suçlu avı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan operasyonda silah ve uyuşturucu da ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri bir süre önce Levent Çakallı'nın ateşli silahla yaralanması olayıyla ilgili olarak yürüttüğü tahkikat sonucu Yakubuyi Mahallesi üst kısmında bulunan mağaraya operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda mağara içerisinde 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 14 adet fişek, 1 adet 7.65 çaplı ruhsatsız tabanca, şarjör, bu silaha ait 7 adet mermi, 2 adet döner bıçak, 1 adet özel yapım üstü tırtırlı bıçak, toplam 3 kilo 170 gram kubar esrar ele geçirildi. 

Polis yaptığı incelemelerde av tüfeğinin 2006 yılının Ocak ayında Akçakale İlçesi'nden çalıntı olduğu tespit etti. Polis olayla ilgili olarak M.Ç, A.K, E.K, D.İ, V.K. ve Ş.T. isimli şahısları gözaltına aldı. Yakalanan şahısların asker firarisi, görevli memura hakaret ve mukavemet, uyuşturucu madde kullanmak, satmak gibi çeşitli suçlardan arandığı bildirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 16:08:00
Güncelleme :9 Ekim 2006 Pazartesi 16:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?