5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Mağaza açılışında izdiham!

Şanlıurfa'da Mol Mağazası'nın açılışında etiketin yarısı ürünlerden almak isteyenler izdihama neden oldu.

Mağazanın girişinde bekleyen yaklaşık binlerce kişi, kapıların açılmasıyla birlikte aynı anda içeriye girmeye çalıştı. Mağazaya ilk girenler arasında bulunan yüzlerce kişi zor anlar yaşadı.

Şanlıurfa Mozaik Alış Veriş Merkezi'nde (AVM) Mol Giyim Mağazası'nın açılışının saatler öncesinde vatandaşlar uzun süre kuyrukta bekledi. Sırada bekleyenler arasında tartışmalar yaşanırken, mağaza görevlileri de ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak açılış saati yaklaştıkça sırada bekleyenler arasındaki tartışma da yerini sakin bir havaya bıraktı. Mağaza sahipleri açılışı kapılar kapalıyken kurdele keserek yaptı. Kapılar daha sonra açılma başlandı. Bir an önce içeriye girmek isteyen yüzlerce kişi de, kepenkleri yerinden sökmeye çalıştı. Kalabalığı sakinleştirmeye çalışan mağaza görevlisi zor anlar yaşadı.

İçeriye giren vatandaşlar gördükleri fiyat etikete karşısında adeta şok oldu. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar alış verişten tam vazgeçeceği sırada etiket fiyatının yarısına satış olduğunu duyan vatandaşlar tekrar ürün almaya başladılar. Yaşanan izdiham sırasında zor anlar yaşayanlar oldu. Bazı aileler ise çocuklarını mağazada unuttu. Yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığını düşünenler de mağaza personeline ve buradaki ürünlere zarar verdi.

Fiyatları ucuz bulduklarını belirten vatandaşlar, üçer beşer takım elbise, gömlek, ayakkabı, tişört aldı. Vatandaşlar fiyatların hesaplı olduğunu söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 18:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?