4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Mahalle ziyaretleri tam gaz

AK PARTİ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı'ndan oluşan bir heyet, mahalle muhtarları gezilerini düzenli olarak sürdürüyor. Muhtarlar, hükümetin icraatından memnun oluklarını dile getirirken, dürüst ve çalışkan bürokratların desteklenmesini ve fakirlerin tespiti konusunda muhtarlarla işbirliği yapılmasını istediler.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından oluşturulan belli gurupların STK, dernek, oda, taziye evleri, köyler ve mahalle muhtarları ziyaretleri çerçevesinde İsmail Güneş başkanlığında İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı ve mahallelerin temsilcileri katıldı.

Ziyaret sırasında özellikle muhalifleri eleştiren Veysel Karani Mahalle Muhtarı Reşit Demirhan, "Hükümetimizin icraatlarından memnunuz. Hele iktidar partisi olan AK Parti İl Teşkilatımızın bu yıl başlattıkları Mahalle Muhtarlarını ve dernek ziyaretlerinden memnunuz. Onlara mahallemizin sorunlarını, önerilerimizi iletme fırsatı buluyoruz ve dolayısıyla birçok sorunumuz da daha çabuk çözüme kavuşuyor. 60 bin nüfusumuz, 13 binin üzerinde seçmenimiz var. Öncelikle dürüst çalışan bürokratlarımıza sahip çıkılmalı" dedi.

Hükümetten memnun olunmadığını söylemelerinin ihanet etmiş olacağını belirten Yenişehir Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır ise, "Hükümetimizin icraatlarından çok memnunuz. Özellikle sağlık konusunda yaptıklarını beğenmemek yada kabullenmemek ihanet olur diye düşünüyorum. Her mahallede olduğu gibi bizim mahallemizde de fakir aileler var. Bize geldiklerinde SYDV formunu veriyoruz ve gönderiyoruz. Fakirleri en iyi muhtarlar bilir. SYDV muhtarlardan yardım alsalar işler daha çabuk sonuçlanır. 40-50 fakirimiz vakfa müracaat etmişler. 2 aydır kontrol için bile gelinmemiş. Bu işi hızlandırmak lazım. Kış soğuğunda kömür alamamış olan fakirlerimiz var. Allah yardımcıları olsun. Mahalle muhtarları olarak mahallemizin fakirlerine bu konuda yardımcı olamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz" diye konuştu.

AK PARTİ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 10:29:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 17:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?