4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Makam aracını çocuklara tahsis etti

MAKAM ARACINI ÇOCUKLARA TAHSİS ETTİ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyüpnebi Mahalle gezisi sırasında kendisini yalnız bırakmayan çocuklara bir jest yaptı.

Her Pazar Eyyübiye bölgesine ziyarette bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Mahalle Muhtarı Ahmet Zamur ve mahalle sakinleriyle birlikte belediyecilik hizmetlerini yerinde inceledi. Eyüpnebi Mahallesi'nde mahalle sakinlerini dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, vatandaşlarla yerde bağdaş kurup mahalle sakinleriyle sohbet etmeyi ihmal etti. Gezi boyunca kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan çocuklara ise ilginç bir jest yapan Başkan Fakıbaba, makam şoförü Abdullah Aslan'a talimat vererek, çocuklara araçla tur atmalarını söyledi.

Başkan Fakıbaba'nın talimatı üzerine büyük bir heyecan içersinde 63 DR 111 plakalı makam aracına binen çocukların duydukları mutluluk gözlerinden okundu. Araçta gezdikleri sırada aşırı derecede heyecanlandıklarını ifade eden çocuklar oldukça güzel vakit geçirdiklerini söylediler. Makam aracını konforlu ve bir o kadar güzel bulduklarını aktaran çocuklar ileride belediye başkanı olmak istediklerini dile getirdiler. Başkan Fakıbaba, "Eyyübiye bölgesinde belediyemizin ciddi çalışmaları var. Özellikle kilitli parke çalışmalarımız devam ediyor. Halkın yüzde 95'i belediyemizin çalışmalarından memnun. Bu rakam bizleri tabii ki mutlu ediyor. Amacımız çamuru, çukuru olmayan, yapılmayı bekleyen tüm parkları tamamlanmış bir kent oluşturmaktır. Bu hedefte emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

MAKAM ARACINI ÇOCUKLARA TAHSİS ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2010 Pazar 16:19:03
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 00:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?