5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Malgaç Arena Stadı'nı inceledi

VALİ VEKİLİ MALĞAÇ ARENA STADINI İNCELEDİ

Şanlıurfa Vali Vekili Yıldıray Malğaç, 30 bin kişilik Şanlıurfa GAP Arena Stadyumundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Vekili Yıldıray Malğaç, stadyumda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri yetkililere bildirerek, kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

 Kısa bir açıklama yapan Malğaç, sahanın eksikliklerinin önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanarak bir dahaki hafta oynanacak olan maça yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Malğaç, "Çalışmalar aralıksız sürüyor. Umarım önümüzdeki hafta sonu burada oluruz. Tabii federasyon yetkililerinin yapacağı inceleme de önemlidir. Yaklaşık 16 yıldır devam eden çalışmalar nihayet sona erecektir. Kamuoyunun biraz daha sabretmesini diliyorum. Valilik olarak Şanlıurfa için hep güzellik istiyoruz. Tüm çabalarımız ve gayretlerimiz daha iyi bir Şanlıurfa içindir. Bizlere destek olan, yardımcı olan herkese minnettarız. Tüm arzumuz Şanlıurfaspor'un bu sene birinci lige önümüzde ki senede Türkiye Süper Ligine çıkmasıdır. Bunu da ancak ve ancak tüm şehir olarak takımımıza sahip çıkarak gerçekleştirebiliriz. Sadece sporda değil her yönüyle süper ligde olan bir Şanlıurfa düşlüyoruz" dedi.

VALİ VEKİLİ MALĞAÇ ARENA STADINI İNCELEDİ
VALİ VEKİLİ MALĞAÇ ARENA STADINI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 10:59:03
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 14:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga bucak IP: 88.249.38.xxx Tarih : 7.12.2009 20:12:13

canım urfam canım istanbul izmir adana kayseri mersin izmit sakarya vs 16 yılda biten bir stad vay anam vay bu saha veya sanayi sitesi saydığım ve sayamadığım batı illerinde olsa 2.5 senede biter örnek kadir has stadı selamlar türkiyem selamlar urfam