5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Markete silahlı saldırı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir mağazaya silahlı saldırı düzenlendi.
Olay, Ceylanpınar ilçesinde gece geç saatlerde meydana geldi.

İddiaya göre, yüzünü puşi ile kapatan M.B., bir mağazaya elindeki silahla ateş açtı. Bu sırada olay yerinden geçen polisler olayı fark ederek havaya uyarı ateşi açtı.

Açılan ateş sonucu panikleyen M.B., mağaza yakınlarındaki bir eve sığınmak istedi. Evde bulunan kadınların çığlık atması üzerine saldırgan girmek istediği evin yanındaki inşaata girdi.

Polis daha sonra olayı gerçekleştiren M.B.'yi suç aletiyle yakaladı. M.B., polis tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. M.B. daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Öte yandan polisler olay yerinde yaptıkları incelemede 7.65 çapındaki silaha ait sekiz adet boş kovan buldu. Mağazanın kepenklerine ise bazı mermilerin isabet ettiği belirlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Diğer taraftan 1 haziran 2009 tarihinde park meselesi yüzünden çıkan kavgada Hikmet T., Ceylanpınar Cumhuriyet Polis Karakolu önünde aynı aileden iki kişiyi öldürmüş bir kişiyi de ağır yaralamıştı.

BİM mağazasına silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlının, 1 Haziran 2009 tarihinde silahlı saldırıda ağır yaralanan Nesih B.'nin ağabeyi olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 10:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?