5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Maskotlar broşür dağıttı

MASKOTLAR EŞLİĞİNDE BROŞÜR DAĞITILDI

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından sürdürülen "Işığımı Arıyorum, Okuyorum Kampanyası" çerçevesinde Balıklıgöl, Belediyesi ve Valilik önünde maskotlar eşliğinde okumayı teşvik eden broşürler dağıtıldı.

Etkinliğe, Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, projede görevli idareci ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği broşür dağıtım etkinliğinde Şahin ve beraberindekiler Balıklıgöl mevkiindeki kahveleri gezerek buradaki vatandaşları okuma etkinliklerine davet edip, projeyi tanıcı broşürler verdi. Kampanyaya halkın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Etkinlikte bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin "Bugün bu kampanya

çerçevesinde şehrin muhtelif yerlerinde 6-7 etkinliği bir arada sürdürüyoruz. El ilanlarımızı çocuklarımız, öğretmenlerimiz bu mekanı ziyaret eden insanlara dağıtıyorlar. Gerçekten ilginin büyük olduğunu inşallah bunun okumaya büyük ölçüde etkili olacağı kanaatindeyim. İnsanlar okumaya sıcak yaklaşıyorlar. Bu bir ilki ifade eder" dedi.

MASKOTLAR EŞLİĞİNDE BROŞÜR DAĞITILDI
MASKOTLAR EŞLİĞİNDE BROŞÜR DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 16:06:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 17:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?