5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Matbaacılar dert anlattı

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI SAĞLAM, MATBAACILARLA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Matbaacılar Derneği üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam'la beraber bir toplantı düzenleyerek, matbaacı esnafının sorunlarını dinledi.

Düzenlenen toplantıya Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam'ın yanı sıra Topçumeydanı Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Gelir İdaresinden Yaşar Küçük, Şanlıurfa Matbaacılar Derneği Başkanı Ramazan Birgül, il ve ilçelerde işletmecilik yapan çok sayıda matbaacı esnafı katıldı.

Toplantıda üyelere yönelik konuşan Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, sürekli olarak mükellefleriyle toplantılar düzenleyerek sohbet ettiklerini belirtti. Sağlam, "Toplantılarda onların bizden talepleri oluyor, bizim de onlardan taleplerimiz oluyor. Mümkün olduğunca karşılıklı olarak hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Bizim hizmetimiz standart yasalarla, yönetmeliklerle, kanunla çizilmiş bunun içerisinde mümkün olduğu sürece işlerin en kısa sürede sağlıklı şekilde, daha tatlı söz, yüzer

yüz mükellefi incitmeden çalışmanın içerisindeyiz. Bizim sizlerden bir şikayetimiz yok. Ama böyle bir fırsat, bizim için kaçınılmazdı. Bu vesileyle bu toplantıyı tertip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Şanlıurfa Matbaacılar Derneği Başkanı Ramazan Birgül ve üyeler, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam'la karşılıklı olarak sektörün sorunlarını konuştu, çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI SAĞLAM, MATBAACILARLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 14:43:02
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 16:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?