30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Memur-Sen'de görev değişimi

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Şanlıurfa Temsilciliği’nde görev değişimi yapıldı. Eski başkan Suphi Çiçek, görevini Bem-Bir Sen Başkanı Ahmet Kaytan’a devretti.  

Memur-Sen’in yeni yönetimi bugün yapılan toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi’nin temsilcisi olan Ahmet Kaytan, Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında sendikalarının il yönetiminde yeralan isimleri tanıttı. Sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren yeni temsilci Ahmet Kaytan, Memur-Sen’in her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyledi. Memurların sendikalara üye olma konusunda isteksiz davrandıklarını da kaydeden Kaytan, "Şanlıurfa’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan 19 bin memur var ama, sendikalara kayıtlı olan memur sayısı 9 bin. Memurların büyük bir bölümü sendikalara üye olmada bazı çekinceler yaşıyorlar" dedi.

Memur-Sen’in üye sayısının giderek arttığını ifade eden Kaytan, "Şu an mevcut memur sendikalardan biri sol kolu, biri sağ kolu oluşturuyor. Memur-Sen ise gövde özelliği taşıyor. Bizim amacımız yapacağımız çalışmalarla gövdeyi çok güçlü bir hale getirmek" diye konuştu. Basın toplantısında daha sonra Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları Şanlıurfa’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Bembir-Sen Başkanı Ahmet Kaytan başkanlığındaki Memur-Sen Şanlıurfa Temsilciliği yönetiminde yeralan isimler ise şunlar: Mahmut Atçı il sekreteri, Mahmut Kaya mali sekreter, Kemal Karakuş, teşkilatlanma sekreteri, Vehbi Uzundağ eğitim ve mevzuat sekreteri.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2005 Pazar 14:59:08
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 13:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?