3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Meslek grupları tek çatıda buluşuyor

ŞANLIURFA'DA MESLEK GRUPLARI TEK ÇATIDA BULUŞUYOR

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Evren Sanayi Sitesi Bölgesi'ne taşınmaları artık vazgeçilmez hale gelen çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Şanlıurfa Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü'nce organize edilen toplantıda Belediye tarafından yaptırılacak olan "Evren Sanayi Bölgesi Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiler ile Hizmet Grupları Planı"nı uzun uzadıya tartışmaya açan Belediye Başkanı Fakıbaba ve çeşitli meslek gruplarının temsilcileri proje hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kent merkezinde hizmet veren ancak Evren Sanayi Bölgesi'ne taşınmalarına kesin gözüyle bakılan Oto Alım-Satım, Mermerciler, Hızarcılar ve

Kavakçılar, Nakliyeciler, Oduncular, Gıda Üreticileri, PVC-Demir Doğrama ve benzeri meslek guruplarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda katılımcılar, Şanlıurfa Belediyesi tarafından hazırlanan proje hakkında öneri ve şikayetlerini dile getirme fırsatı buldu. Toplantıya katılan STK başkanlarına ve meslek grubu temsilcilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Fakıbaba, projenin hayata geçirilmesi konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

ŞANLIURFA'DA MESLEK GRUPLARI TEK ÇATIDA BULUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 12:43:03
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 23:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?