5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

MHP adayına aşiretlerden destek

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal’ın, Turgut Özal Mahallesinde açtığı seçim bürosuna aşiretler katılım göstererek destek verdi.

Seçim bürosu açılışında MHP'ye katılım gösteren aşiret mensuplarına rozet takıldı. Aşiretlerin MHP'ye katılımı ile daha da güçlendiğini ifade eden Kartal, bu seçimi zaferle kazanacağını söyledi. MHP ilçe teşkilatı binasında bir basın açıklaması yapan Mehmet Kartal daha sonra Turgut Özal seçim bürosu önünde aşiret katılım programına katıldı.

MHP'ye katılan aşiretlere teşekkür eden Kartal, "Bugün itibarı ile katılım gösteren aşiret mensuplarına teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Bu katılım ile daha güçlenmiş olduk. Biz varoşların, garibanların ve sizlerin sesi olmaya çalışıyoruz" dedi.

Sebzecilerin sorunlarını da dinleyen Kartal, "Yeni yapılan taziye evi dükkanları sözde sebzecilere verilecekti. Ancak bu dükkanlar sebzecilere verilmedi ve sebzeci arkadaşlar mağdur edildi. Eğer biz gelirsek bu arkadaşların mağduriyetini gidereceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 14:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?