5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

MHP adayları destek için buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, partisinin Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal'a destek ziyaretinde bulundu.

MHP İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen ziyarete, MHP Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, il genel meclis üyesi adayı İsmail Işık, Ahmet Kırboğa ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal'a destekte bulunmak üzere ziyarette bulunduklarını belirten MHP Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, Haran'da olduğu gibi Akçakale'de de seçimden zaferle çıkacağını belirterek, "Harran'dan Akçakale'ye MHP'den belediye başkan adayı olan arkadaşımız Mehmet Kartal'a destek amacı ile gelmiş bulunmaktayız. Mehmet Kartal'ın bu seçimde zaferle çıkacağına inanıyor, başarılar diliyorum" dedi.
Partisinin Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz'un kendisini ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden MHP Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal ise, "Harran ve Akçakale bozkurtların yuvasıdır. Değerli dostumuz ve ağabeyimiz MHP Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz'un ziyaretleri bizi fevkalade sevindirmiştir. 29 Mart yerel seçimlerde herkes bunu görecektir. Bu seçimde hemşehrilerimizin ve ülküdaşların desteğini alarak bu işi başaracağız. Seçilmemiz durumunda Akçakale'de güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı; Mehmet Özyavuz'a ve değerli ülküdaşlara teşekkür ederim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 18:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?