5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

MHP'li aday mahalle turlarında

MHP Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal, mahalle turlarına başladı. Kartal, mahalleleri dolaşarak yapacakları hizmetleri anlatıyor.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Belediye Başkanı seçilmesi halinde özellikle temizliğe önem vereceğini dile getiren Kartal, bayanlara broşür dağıtarak destek istedi. Mahalleleri temiz tutması halinde kendisine destek sözü vereceğini ifade eden mahalle kadınları, Kartal'a başarı dileğinde bulundular.

Atatürk Mahallesi ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde seçim çalışmalarında bulunan MHP Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Kartal, mahalle sakinlerinin kendisine destek vermesinden dolayı teşekkür ederek, "Bizlere destek verip, bizimle çalışan arkadaşlara ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Bizler bu coşkuyla seçimi kazanmışız. Bizler ilçenin, gençlerin sorunlarını biliyoruz ve gençlere sahip çıkacağız. Akçakale'ye imkanlarım nispetinde hizmet edeceğime inanıyorum ve başaracağım. Bu desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, Atatürk Mahallesi sakinlerinden İbrahim Toprak ve Ahmet Ergün adlı vatandaşlar ailece, her zaman için Mehmet Kartal'ın yanında olacaklarını söylediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 10:38:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?