5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Mıknatıs adam görenleri şaşırtıyor

Türkiye'nin ilk mıknatıs adamı olarak bilinen Vahit Balan, vücudundaki mıknatıs oranında artışın olduğunu ve biyoenerji gücünü daha iyi şartlarda kullanmak istediğini söyledi. 

Mıknatıs adam Vahit Balan, 2000 yılında vücudunda çatal, bıçak, kaşık gibi metaller taşırken, şimdilerde daha ağır metalleri taşıdığını belirtti. Vücudundaki fazla mıknatısın kendisini çok etkilediğini kaydeden Balan, uzmanlardan yardım edilmesini istedi. Mikrofonu tutmadan göğsüne yapıştırarak konuşan Balan, bundan 8 yıl öncesine kadar vücuduna çatal, bıçak ve kaşık gibi metal eşyaların yapıştığını, ancak gücünün artmasından sonra 2 adet 14'lü silah, 14 adet mermi dolu şarjörden oluşan yaklaşık 3 kilogram ağırlığındaki metal eşyaları tutmaya başladığını söyledi. 

Şanlıurfa'da kuaförlük yaparak geçimini sağlayan "Bioenerji Vahit" lakaplı Vahit Balan, mıknatıs gücünün yaşının ilerlemesine rağmen her geçen gün daha arttığını belirterek, "Vücudumda doğuştan beridir mıknatıs gücü vardır. Defalarca doktora gitmeme rağmen bana vücudumda bioenerji olduğunu söylediler. Bu gidişle vücudumdaki bioenerji gücü daha da artacak. Yaşım ilerlemesine rağmen mıknatıs gücümde azalma olmadı" dedi. 

Vücudundaki bioenerji oranının yüzde yüz arttığını söyleyen Balan, kendisine tıraş olmaya gelen vatandaşlara masaj yaparak enerjisini harcadığını ifade ederek, "Bioenerji gücüm insanlara şifa dağıtıyor. Bir çok insan tedavi olmak için yanıma geliyor. Müşterilerime yaptığım masaj sonrasında kalan enerjiyi de ellerimi kırmızı toprağa dokundurarak fazla enerjimi atıyorum. Bir çok bilim adamı yanıma gelerek şifa buluyor. Tek dileğim uzmanların bana yardım etmesidir. Çünkü enerjim fazla olduğu için bunu kullanamayınca bende rahatsızlık yapıyor. Fazla enerjimi ancak toprağa verebiliyorum. Uzmanlardan yardım ekliyorum. Benim bioenrji gücüm bazı üniversiteler tarafından da kanıtlandı" diye konuştu. 

Berber dükkanına gelen meraklılar, Balan'ın vücuduna demir metalleri yapıştırarak mıknatıs gücünün olup olmadığını kontrol ediyor. Balan'ın masajıyla bütün ağrılarını ve streslerini attıklarını belirten vatandaşlar, gördükleri durum karşısında şaşırdıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 13:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?