5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Milli Eğitim'e yeni bina

 Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır, Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır'ı ziyaret ederek, yeni binalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeni hizmet binasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır'ı ziyaret eden Kaymakam Ogün Bahadır, "İlçemize yakışan bir bina olmuş. Milli Eğitim Müdürümüzün gayretleri ile uzun süreli çalışmalar sonucunda hem Milli Eğitim camiasına hem de ilçemize yakışan bir hizmet binası ortaya çıktı. Ben de hem hizmet binasını gezmek hem de sayın müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldim. Yeni hizmet binasının Milli Eğitim camiasına ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Kaymakam Ogün Bahadır'a binayı gezdiren Sağır, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eski Milli Eğitim binasının artık ihtiyaçları karşılayamamasından dolayı yeni bir bina yapmaya karar verdiklerini belirten Sağır, Kaymakam Ogün Bahadır, Vali Yusuf Yavaşcan ve bazı hayırseverlerin desteğini alarak yeni binayı yaptırdıklarını söyledi. Sağır, ''Hizmet binamız, Kaymakam beyin de dediği gibi hem camiamızı hem de ilçemize yakışan bir bina oldu. Binamızda her birimin kendi odası olduğu gibi ilçemizde görev yapan öğretmenlerin toplu konferansa katılabilecekleri toplantı salonları ve öğretmenlerimizin işlerini halledebilecekleri internet odaları oluşturuldu. Uzun süren çalışmanın ardından güzel bir bina ortaya çıktı. İnşallah bu güzel binada güzel hizmetler olur'' diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?