5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Milli heyecanı vatandaşlarla yaşadı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'nin Hırvatistan'ı yenerek yarı finale yükseldiği tarihi maçı, belediye önünde kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte izledi.


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, Belediyespor Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe ile birlikte maç boyunca gelişen pozisyonlarda heyecanına engel olamayan Başkan Fakıbaba, zaman zaman ayağa kalkarak, "Türkiye Türkiye" diye tezahüratta bulundu. Başkan Fakıbaba’nın millerimizi desteklemesi Şanlıurfalıların milli duygularını daha üst seviyelere çıkardı. Maçın ilk dakikalarında etkili bir oyun sergileyen A Milli Takımı’nı, halkın arasında destekleyen Başkan Fakıbaba'yı görenler ise, önce hayretlerini gizleyemezken, daha sonra milli coşkuyu Fakıbaba ile birlikte yaşadılar.


Milli takımın maçın son düdüğüne kadar destek veren Şanlıurfalılar, maçın 119. dakikasında gelen gol ile bir anda sessizliğe bürünürken, 1 dakika sonra Semih'ten gelen beraberlik golü ile adeta çılgına döndüler. Maçın ardından Atatürk Bulvarı'ndaki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Fakıbaba, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi almayı da ihmal etmedi.

..
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 15:23:28
Güncelleme :21 Haziran 2008 Cumartesi 15:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet sait acar IP: 85.110.158.xxx Tarih : 21.06.2008 21:23:04

çok çalışkan bir başkanımız var heela olsun urfa 5 yıla kadar çok gelişicek.