5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Minibüse taş yağmuru!

ŞANLIURFA'DA BİR MİNİBÜSE TAŞLI SALDIRI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir minibüs, içindeki yolcularıyla birlikte taş yağmuruna tutuldu.

Edinilen bilgiye göre, Halil Tecer yönetimindeki 36 NP 747 plakalı minibüs Akçakale ilçesine 10 kilometre kala bir grup tarafından durdurularak taş yağmuruna tutuldu. Atılan taşlar minibüsün camlarını kırarken bazı yolcular da hafif şekilde yaralandı.

Minibüs şoförü Halil Tecer İlçe Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulunduğunu belirterek, "Urfa'dan geliyordum. Harran yol çatını geçtikten sonra yolumu bir grup kesti. Bana Hibeti aşiretinden olup olmadığımı sordular. Ben de kendilerine Hibeti aşiretinden olduğumu söyledim. Bunu söyledikten sonra taş yağmuruna tutuldum. Taş ve sopaların hangi taraftan geldiğini görmez oldum. Kendimi ve yolcularımı zor kurtardım. Minibüsün bütün camları kırıldı. Şahısları tanımıyorum ama davacı oldum" dedi.

Bu arada, iddiaya göre, geçtiğimiz günlerde Kacar ve Hibeti aşiretinden iki ailenin kirve olduğu ve bu kirveliği sabote etmek için 20 kişinin Akçakale'ye 10 kilometre kala dört minibüsün yolunu kesip zarar verdiği belirtildi. Jandarma şimdi olayın faillerini aramaya başladı.

ŞANLIURFA'DA BİR MİNİBÜSE TAŞLI SALDIRI
ŞANLIURFA'DA BİR MİNİBÜSE TAŞLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:46:05
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 11:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?