5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Minik güreşçiler başarıya doymuyor

Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Spor Birimi bünyesinde mücadele veren Minik ve Yıldız Güreşçiler, Şanlıurfalıların göğsünü kabartan başarılara imza atıyor.

Gerek uluslararası gerekse de yurt içinde düzenlenen müsabakalara katılarak birbirinden önemli başarılar elde eden minik ve yıldız güreşçiler, Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil ediyor. Son olarak 14-19 Mayıs tarihleri arasında Yalova’da yapılan 12-13 yaş Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikinciliği elde eden güreşçilerin başarısı her geçen gün takdir topluyor. Uluslararası tecrübelere sahip teknik kadro tarafından müsabakalara hazırlanan minik ve yıldız güreşçilerin sergiledikleri performans her geçen gün biraz daha artıyor.

Şanlıurfa Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Mustafa Özdemir, güreşte yurt içi ve yurt dışı katıldıkları tüm müsabakalarda madalya aldıklarını ve istenilen başarıyı elde ettiklerini kaydetti. Özdemir, "Şanlıurfa Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyeciliği önemseyen belediye başkanımız Fakıbaba'nın destekleri ile katıldığımız tüm müsabakalarda kentimizi adına yakışır bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Amacımız sporun tüm branşlarını aktif bir hale getirmektir. Özellikle güreşte iddialı olduğumuza inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bakır asoglu IP: 88.227.238.xxx Tarih : 28.05.2008 14:22:30

meraba ben bakır asoglu sitenizi çok beyendim