5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Minikler ayakta alkışlandı

Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan'ın ismini taşıyan anaokulu yarı yıl tatili etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede, minik öğrencilerin gösterileri ayakta alkışlandı.

2008-2009 eğitim-öğretim yılının dönem sonu etkinlikleri kapsamında Ayla Yavaşcan Anaokulu öğrencileri tarafından bir gece düzenledi. DSİ Konferans Salonu'ndaki geceye Vali Yusuf Yavaşcan ile eşi Ayla Yavaşcan, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Hakkı Erken, Mehmet Gürbüzer, Remzi Eleştir, Ayla Yavaşcan Anaokulu Müdiresi İncihan Eleştir, öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede öğrenciler birbirinden güzel oyunlar sergiledi. Okul
öncesi eğitimin verildiği Ayla Yavaşcan Anaokulu'nun minik öğrencileri, sergiledikleri muhteşem oyunları ile büyüklerin alkışını aldı. Birbirinden güzel skeç ve şarkıların seslendirildiği gecenin sonunda, Şanlıurfalı ünlü gazelhan merhum Kazancı Bedih'in anısına seslendirilen 'Nemrudun Kızı' şarkısı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Program sonunda konuşan Vali Yusuf Yavaşcan, Şanlıurfa'da okul öncesi eğitim anlamında çok büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Minik öğrencilerimiz birbirinden güzel oyunlar sergilediler, şarkılar ve türküler okudular. Kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi. Çocuklar, bizim istikbalimizdir. Ayla Yavaşcan Anaokulu Müdiresi İncihan Eleştir ise etkinlik düzenleme amaçlarının il genelindeki okul öncesi eğitiminin tanıtımını yaparak yaygınlaştırmak olduğunu dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 12:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?