3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Minikler polis merkezinde

ŞANLIURFA'DA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ POLİS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa'da, anaokulu öğrencileri Sarayönü Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrenciler polis amcaları ile güzel dakikalar geçirdi.

Şanlıurfa Yakup Kalfa İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencisi 55 çocuk, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği işbirliği tarafından düzenlenen ziyaret kapsamında öğretmenleri ile birlikte gittikleri polis merkezinde, görevliler tarafından karşılandı. Polis merkezini gezen ana sınıfı öğrencileri "Polis kimdir", "Polis ne iş yapar", "Trafik ve güvenlik" gibi birçok konularda bilgi sahibi oldu. Trafik işaretlerini de öğrenen çocuklara, trafik işaretlerinin yer aldığı etiketler dağıtıldı. Öğrencilere sorular

da soran polisler ise, ana sınıfı öğrencilerine boyama kitabı, kalem ve meyve suyu ile pasta ikram etti.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerle amaçlarının zaman zaman toplum tarafından yanlış tanınan polisi, çocuklara doğru anlatıp, polisten korkmamalarını ve onlara güvenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Ana sınıfı öğrencileri daha sonra Sarayönü Polis merkezini gezdikten sonra, Emniyet müdürlüğü tarafından tahsis edilen araçlarla okullarına götürüldü.

ŞANLIURFA'DA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ POLİS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 13:24:01
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 18:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?