5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Miniklerden Soran'a ziyaret

Akçakale ilçesi İbn-i Sina İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Soran, ana sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, Kaymakam Şefik Aygöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mahmut Soran, ana sınıf öğretmenlerinden Güler Gökmen ve Semime Soylu, ilçe kaymakamlığı tarafından yapılan yardımlar ve özellikle ana sınıfına verdiği destekten dolayı Kaymakam Aygöl'e teşekkür ettiler.

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Ana sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Aygöl, öğrencilerin sorularını dinleyip cevaplandırdı.

Aygöl, "Bizlerin en önemli önceliği eğitimdir. Eğitime yapılmakta olan katkılarımız devam edecektir. Minik öğrencilerimize verdiğiniz medeni cesareti ve davranışlardaki duyarlılıktan dolayı siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim. Minik öğrencilerimize kazandırılan bu duyarlılık sayesinde öğrencilerimiz bunu ileriki yaşlarda eminim kullanacaklardır. Minik öğrencilerimize bu duyarlılığı kazandıran öğretmenlerimizden Güler Gökmen ve Semime Soylu hanımefendilere teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?