5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Miting gibi açılış

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Saadet Partisi seçim bürosu açılışı yapıldı.

Saadet Partisi seçim bürosuna Saadet Partisi Onursal Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, Eski Devlet Bakanı Lütfü Esengül, Niyazi Yanmaz, İl Başkanı Mehmet Kayacan ve beraberindeki Saadet Partililer katıldı. M. Akif Ersoy Caddesi üzeride bulunan Saadet Partisi seçim bürosu açılışına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Seçim bürosunun açılışını Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan yaptı. Açılışta Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan, Niyazi Yanmaz kısa birer selamlama konuşması yaptı. Sadet Partisi Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdulhakim Ayhan, konuşmasında seçmenlerinden yardım ve destek istedi. Ayhan, "29 Mart Saadetin zaferi olacaktır. Belediyecilik ve hizmet bizim işimiz. Biz gelince Akçakale hizmet görecektir. Bunun için sizlerin yardım ve desteğini bekliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allaha emanet oldun" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, 29 Mart Saadetin yeniden dirilişi olacağını belirterek, "Değerli Akçakaleliler, sizdeki bu coşku bizleri heyecanlandırmıştır. Adayımız Abdulhakim Ayhan pırlanta gibi bir insanı sizlere şehri emin bir insan olarak teslim ediyorum. Akçakale Belediyesini almanız halinde, Urfa Belediyesi de sizlerin hizmetine girecektir. Bizler bu bölgeleri iyi biliriz. Bu bölgenin insanları yüreklidir ve merttir. Sizlerin Abdulhakim Ayhan'a yardımcı olacağınıza inanıyorum. Saadet bu dönemde her yerde destanlar yazacak. Bu millet AK Parti iktidarına bu seçimde gerekene cevabı verecektir. Esnafımız, köylümüz ve çiftçimiz AK Parti iktidarında çok mağdur edilmiştir. Saadet iktidarı ile insanlar tekrar bolluk ve bereket görecektir. Bu uzak değil yakındır. Ben hepiniz şefkat ve muhabbetle kucaklıyorum" dedi.

Miting sırasında sık sık "Saadet gelecek zülüm bitecek, Mücahit Kutan, Başkan Ayhan, Akçakale yuvası milli görüş yuvası" sloganları atıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?