4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Motosikletle hız kaza getirdi

ALKOLLÜ 2 GENÇ MOTOSİKLETLE HIZ YAPARKEN KAZA GEÇİRDİ

Şanlıurfa'da alkollü oldukları iddia edilen iki genç motosiklet ile aşırı hız yapması sonucu kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece 23.30 sıralarında eski otogar civarında meydana geldi. İddiaya göre, Halil G. ile Hüseyin S.K. bir süre alkol aldıktan sonra motosiklet ile dolaşmaya başladı. Halil G.'nin kullandığı motosiklet aşırı hız yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol ortasında bulunan refüje çarptı. Her iki genç çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayarak 30 metre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Olay yerine gelen yaralı yakınları sinir krizleri geçirdi.

Yaralılar ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Özel OSM Ortadoğu Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Yarım saatliğine trafiğe kapanan yol motosikletin çekici ile kaldırılması ile kontrollü bir şekilde tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan ambulans görevlileri yaralıları hastaneye kaldırdığı sırada ilk yardım çantasını olay yerinde unuttu. Polis ekipleri ilk yardım çantasını alarak, ambulansın gittiği hastaneye götürdü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ALKOLLÜ 2 GENÇ MOTOSİKLETLE HIZ YAPARKEN KAZA GEÇİRDİ
ALKOLLÜ 2 GENÇ MOTOSİKLETLE HIZ YAPARKEN KAZA GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 10:36:05
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 19:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?