5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Motosikletli kapkaç zanlıları yakalandı

Şanlıurfa'da 1'i çalıntı 2 motosikletle kapkaç yaptıkları öne sürülen 2 kişi, polis tarafından kısa sürede yakalandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Yenişehir Mahallesi'nde gerçekleşti.

Motosiklet ile gezen M.M.G. (15) ile S.F.A. (16) yolda yürümekte olan İsmet İ.'nin (48) içerisinde Yeşil Kart ve kimliği bulunan çantasını elinden alarak kaçmaya başladı. İsmet İ. olayı daha sonra telefonla polise bildirdi.

Olay yerine kısa sürede giden Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Şube ekipleri, verilen eşkal üzerine kent merkezinde 2 kapkaçının yakalanması için çalışma başlattı.


Kentteki park ve mahalle aralarında devriyelerini yoğunlaştıran polis, kapkaç olayını geçekleştirdiği iddia edilen M.M.G. ile S.F.A.'yı Şehitlik Mahallesi'nde bir parkta otururken yakaladı. Gözaltına alınan 2 kapkaçının kullandığı 2 motosikletten 1'inin bir süre önce 500 Yataklı Devlet Hastanesi bahçesinden çalındığı tespit edildi.


Çalıntı motosikletle kapkaç yaptığı öne sürülen 2 kişinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapıldı. Her 2 şahıs da 15 gün önce Yenişehir Mahallesi'nde yolda yürüyen Gülçin Ö. isimli kadının içinde 150 YTL bulunan çantasını kapkaç yolu ile çaldıklarını da itiraf etti.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 2 kapkaççı adliyeye sevk edildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 22:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?