5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Mucize kurtuluş

Şanlıurfa- Mardin karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hurdaya dönen kamyonda bulunan şoför ile yanındaki yolcu, mucize eseri sağ kurtuldular.

Edinilen bilgiye göre, kaza Şanlıurfa-Mardin Karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Mardin istikametine kum taşıyan İsmail A. yönetimindeki 63 HS 884 plakalı damperli kamyon, Demirol Petrol yakınlarında önünde Davut U. yönetimindeki 47 KY 969 plakalı kamyon ile Adil D.'nin kullandığı 63 YF 771 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Otomobil ile kamyonda bulunan iki sürücü de kazada yara almazken, hurdaya dönen kum yüklü kamyonda bulunan şoför İsmail A. ve Selanik Zengi'nin burnu bile kanamadı.

Kaza sonrasında kamyonda iki kişinin sıkışması ihbarı üzerine olay yerine 2 ambulans, bir itfaiye aracı ile bir itfaiye kırım aracı gönderildi. Hurdaya dönen kamyon içerisinde yaralı ararken, şoförlerin burnu bile kanamadan kurtulduğunu gören polis ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kamyonun ön tarafı tamamen hurdaya dönerken, içindeki iki kişinin mucize kurtuluşu aklılarla durgunluk verdi. Kazanın ardından Şanlıurfa-Mardin yolu bir süre ulaşıma kapandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 15:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?