4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Müftüden helal kazanç uyarısı

İL MÜFTÜSÜ TAHİROĞLU'NDAN MÜSİAD ÜYELERİNE TİCARİ NASİHAT

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin geleneksel bilgilendirme toplantıları devam ederken, toplantının bu haftaki konuğu Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu oldu.

Yemekli bilgilendirme toplantısında üyelerle kısa bir tanışmanın ardından İl Müftüsü Müftü Ramazan Tahiroğlu, Müftülük çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tahiroğlu göreve geldiklerinden bu yana 29 olan Kur'an kurslarının sayısının 60'a yükseldiğini, kursiyer sayısının ise üçe katlandığını belirtti.

Ayda bir toplanan yardımlarla bu çalışmaların yapıldığını, bunun için ise Şanlıurfalıların özverili hayırlarına teşekkür ettiğini ve her zaman takdirle karşıladığını belirtti. Tahiroğlu, dinimizde helal kazancın önemine dikkat çekerek, "Bunun dışında kazanılacak tek kuruşun bile bizden evvel ve bizden sonra gelecek nesillere zararı olmaması lazım. Kazancımızın helal olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. MÜSİAD'la daha önceleri bir araya gelmek istiyordum. Bir araya gelmek bugüne kısmet oldu. Başta Şube Başkanı Haluk Akçal ve katılım gösteren tüm MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Haluk Akçal ise, Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ile katkılım gösteren tüm MÜSİAD üyeleri'ne teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 13:47:04
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 18:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?