5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Muhasebeciler buluşuyor

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odaları Platform Bölge Toplantısı yarın Şanlıurfa'da yapılacak.

24 ilden oda temsilcilerinin katılacağı 22. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odaları Platform Bölge Toplantısı'nın yarın Şanlıurfa'da yapılacağı bildirildi.

Şanlıurfa SMMM Odası Başkanı Nihat Taş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bölge toplantısının ilimizde yapılmasının meslek mensupları ve mükelleflerin sorunlarına çözümler aranması ve sorunların ilgili mercilere ulaştırılması açısından büyük katkı sağlayacak. Toplantının ana gündem maddesi mükelleflerin karşılaştıkları ağır vergi cezalarının düşürülmesi ve Ücretlerin banka yoluyla ödenmesinde karşılaşılan sorunların çözümü olacaktır" dedi.

Taş, oda temsilcileri ve TÜRMOB yöneticileri üç günlük süre zarfında toplantıların yanı sıra; kentin tarihi ve turistlik yerlerini de gezme imkanı bulacaklarını kaydetti.
Bir süre önce Demokratik Sol Parti Genel Başkanlığı görevine seçilen Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Dr. Masum Türker, Belediye Kültür Eğitim Merkezi'nde yapılacak toplantı öncesinde 'Ekonomik Kriz ve Muhasebe Mesleği' konulu konferans verecek. Aynı zamanda Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı olan Türker, konferanstan sonra bölge sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü platform toplantısına katılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?