5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

MÜSİAD'dan müftü ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Haluk Akçal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu'nu ziyaret etti.

MÜSİAD yönetim kurulunu kabul eden Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirirken, oluşan yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını ve başarılarının devamını diledi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Haluk Akçal ise yaptığı açıklamada; kurum ziyaretleri çerçevesinde İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu'nu ziyaret ettiklerini, kendilerini kabul eden Tahiroğlu'na teşekkür ettiklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Akçal, merkeze bağlı Çamurlu Köyü'nde bulunan eski niteliğe sahip caminin bakımsızlığı ile ilgili bilgi alışverişinde de bulundu. Adı geçen caminin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olduğunu öğrenen Akçal, kültürel varlıklara sahip çıkılması gerektiğini ve Hatay'da yapılacak toplantısında bakana ileteceklerini kaydetti. Akçal, Harran'da bulunan İmam Bakır Türbesi'nin bakımsızlığı ile ilgili de gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa İl Müftüsü Tahiroğlu'na teşekkürlerini aktaran Akçal, sözü edilen çalışmalar hakkında netice alacak çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 15:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?