5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Müteahhitleri sevindiren seçim

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Kurulunda Şanlıurfa Müteahhitler Dernek Başkanı iş adamı Mustafa Yavuz, yapılan seçim sonrası Genel Başkan vekili seçildi. Yavuz'un bu göreve gelmesi Şanlıurfalı müteahhitleri sevindirdi.


Türkiye'nin en çok üyesi bulunan Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel kurulu yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kayseri Müteahhitler Dernek Başkanı Bekir Adıyaman Divan Başkanlığına seçildi.. Genel Kurul delegelerinin büyük çoğunluğunun katıldığı kongrede müteahhitlerin son dönemlerde yaşadığı sorunlar ele alındı.


Adana Müteahhitler Dernek Başkanı İsmail Babacan başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu. Üst Kurul üyelerince yapılan seçim sonucunda Şanlıurfa'nın en aktif derneklerinden birisi olan Şanlıurfa Müteahhitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan vekilliğine seçildi. Federasyon Genel Başkan Yardımcısı seçilen Mustafa Yavuz, "Kazanan Şanlıurfa olmuştur. Bir süre önce üyelerimizin katılımıyla güven tazeledik. Bugün ise Federasyonumuzun üst genel kurulunca delegelerin katılımıyla Genel Başkan yardımcısı seçildik. Bu görevi tüm üyelerimizin adına en iyisini yapacağım, meslektaşlarımızın sorunlarını, taleplerini daha aktif bir şekilde yürüteceğiz" dedi.
Öte yandan, Şanlıurfa Müteahhitler Odası Şanlıurfa yönetim kurulu üyeleri ve Federasyon delegeleri Muharrem Aydın, Mustafa Önal, Reşat Dağ, Mustafa Aşıklıoğlu, Serkan Arıcı da genel kurula katıldılar.


Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu 2008-2011 yılları arasından görev yapacak olan yeni yönetim kuruluna Genel Başkan İsmail Babacan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayhan Boro, Mustafa Yavuz, Bekir Adıyaman, Rıdvan Köksüzer, Tahsin Özkurt, Ali Çiper, Nuh Yüksel Güngör, Zühtü Özcan, Turgay Çiftçi, Naim Çetin seçildi.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 15:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?