7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Müzik setinde ecstacy bulundu

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 482 adet extacy hap ele geçirdi. 

Edinilen bilgilere göre, Ramazan Bayramı tatili için İstanbul'a giden S.Ç. ve M.N.G. isimli şüphelilerin extacy olarak bilinen sentetik uyuşturucu madde getirecekleri ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde yolcu otobüslerinde arama yaptı. Plakası ve firması açıklanmayan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, M.N.G. isimli şahsın yere poşet içerisinde bir şey atması üzerine poşet içerisinde 5 adet extacy hap bulundu. S.Ç. isimli şahsın cüzdanındaysa bir adet hap bulundu. 

Bayram tatili için gittikleri İstanbul'dan extacy alan iki şahsa ait olduğu belirlenen bagajdaki çuvalda yapılan aramadaysa 476 adet hap ele geçirildi. Toplam 482 adet extacy hapın ele geçirildiği operasyonla ilgili olarak S.Ç. ve M.N.G. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Haklarındaki soruşturma tamamlanan 2 şahıs bugün mahkemeye çıkarılacak.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 12:41:08
Güncelleme :27 Ekim 2006 Cuma 14:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?