5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Müzikle tanışıyorlar

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülmekte olan "İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" adlı projenin startı verildi.

Proje kapsamında Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi'nde özel gruplar halinde müzik derslerine başladı. 7-14 yaş arası ilköğretim öğrencilerine yönelik bağlama, keman, kanun ve ud kurslarının yer aldığı "İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" adlı projenin kurs kayıtları 1-15 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

SODES kapsamında Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülmeye başlanan "İlköğretim Öğrencileri Müzikle Tanışıyor" adlı projede, öğrencilerin enstrüman eşliğinde uzman öğreticilerce seviyelerine uygun olarak müzik eğitimlerinden geçmeleri planlanıyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, kurslara ilginin yoğun olduğu belirterek, talebin artması durumunda sınıf sayılarında artış yapabileceklerini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 13:03:10
Güncelleme :18 Nisan 2009 Cumartesi 13:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?