5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Numan Kurtulmuş Akçakale'de

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa'da Kurtulmuş'a SP Onursal Başkanı Recai Kutan, Eski Devlet Bakanı Lütfü Esengül, eski Şanlıurfa Milletvekili Niyazi Yanmaz, İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu, Şanlıurfa Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, Hilvan Belediye Başkanı Ahmet Bayık ve kalabalık bir heyet eşlik etti. Hilvan Belediye Başkanı Ahmet Bayık'ı tebrik eden Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, ardından Akçakale'ye hareket etti. Kurtulmuş, burada Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ı ziyaret etti. Saadet Partisi'nin Türkiye'de yükselen bir değer olduğunu ifade eden Numan Kurtulmuş, "Saadet Partisi, Milli Görüş geleneğini devam ettiren bir partidir. Biz seçimlerde Türkiye'ye bir işaret fişeği yaktık. İnsanımız bizim bu mesajımızı iyi okuduğu için bizleri tercih etmiştir. Şimdi bizler 5.2 oy oranımızı yüzde 10'a yükseltmek için değil, iktidar olmak için çaba sarf edeceğiz. Ben öncelikle belediyenin kazanılması konusunda gayret eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başta
başkanımıza, ilçe başkanıma, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerime teşekkür ederim. Akçakale ilçesi, inşallah Güneydoğu'da örnek bir ilçe olacaktır. Biz de başkanımıza elimizden ne geliyorsa yardımcı olup, çaba sarf edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Heyet, daha sonra Gülveren köyü İşgören mezrasına geçti. Burada öğle yemeği yenildi. Yemeğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Kurtulmuş, burada kendisine hediye edilen fistan, şal ve yöresel poşuyu giydi.

Kurtulmuş ve beraberindekiler, yemekten sonra Şanlıurfa'ya hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 23:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?