5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öç almak istedi, komalık oldu

Şanlıurfa'da bir kişi, daha önce kendisini darp eden kişilere silahlı baskın yapmak isterken karşı tarafın bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre olay, il merkezinde bulunan Oduncular Sitesi 4. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre İsmail D., daha önce aralarındaki husumet nedeniyle kendisini darp ettiğini öne sürdüğü Mahmut A.'ya silahlı baskın yaptı. Mahmut A. ile kavga eden İsmail D.'yi gören Mahmut A.'nın kardeşi Şefik A. ve babası Bedih A. da bıçakla kavgaya karıştı. 4 kişinin karıştığı silahlı, bıçaklı kavgada şahıslar çeşitli yerlerinden yaralandı. Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan İsmail D., ambulansla Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, diğer şahıslar ise ambulanslarla 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan İsmail D.'nin yoğun bakımda olduğu öğrenildi.


Polis olay yerinde geniş çaplı araştırma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgeyi güvenlik çemberi ile çevirerek inceleme başlattı. Yakınları, yaralıların tedavi edildiği hastanelere akın ederken, polis gerginlik yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 16:33:38
Güncelleme :12 Ağustos 2008 Salı 16:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?