5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öğrenciler tiyatroyla tanıştı

ŞANLIURFALI ÖĞRENCİLERİN TİYATRO KEYFİ

Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi, Şanlıurfa'da özellikle kenar mahallelerde yer alan ilköğretim okullarındaki öğrencileri tiyatroyla tanıştırıyor.

Her Cumartesi saat 13.00'da tüm çocukların ücretsiz olarak izlediği tiyatro oyununun bu haftaki konukları Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileriydi. Belediye Şehir Tiyatrosu Oyuncularının Şair Nabi Kültür Merkezi'nde ustaca sahnelediği "Gülen Torba" adlı oyunu izleyen öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadı. Belediye Başkanı Fakıbaba'nın eşi Gül Fakıbaba ve Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla'nın öncülüğünde Belediyeye ait otobüslerle belediyeye

getirilen çocuklar kendilerine bu imkanı tanıyan Şanlıurfa Belediyesi'ne teşekkür etti. Belediye Başkanı'nın eşi Gül Fakıbaba ise, "Her hafta farklı bir ilköğretim okulunu tiyatro etkinliğimize getirmeye çalışıyoruz. Ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyununa aslında tüm çocuklarımızı davet ediyoruz. Gelip mutlaka izlesinler" dedi.

ŞANLIURFALI ÖĞRENCİLERİN TİYATRO KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 15:14:02
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 18:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?