7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Öğrencilerden başkana teşekkür

Şanlıurfa Valiliği okul onarımları için başlattığı Hami Kuruluş Projesi çerçevesinde Şanlıurfa Belediyesi, Mehmet Saçlı İlköğretim Okulu'nun onarımını yaptırdı. 

Belediyenin imkanlarıyla tamamen elden geçirilerek boyanan okul, yeni görümüyle eğitim öğretime başladı. Hami Kuruluş Projesi çerçevesinde onarımı yapılması planlanan 45 okulda çalışmaların sürdüğünü bildiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, ildeki okulların tadilatlarının başarıyla yapıldığını söyledi. Kentin en büyük ve onarılmaya ihtiyacı olan Mehmet Saçlı İlköğretim Okulu'nun tadilatını yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür eden Küçük, okulun yeni bir görünüm kazandığını söyledi. Belediyenin imkanları çerçevesinde sosyal etkinliklere ve eğitime destek olmayı sürdüreceklerini kaydeden Başkan Fakıbaba, öğrencilerin daha çağdaş okullarda eğitim görmesini arzuladıklarını ifade etti. 

Milli Eğitim Müdürü'nün verdiği teşekkür plaketini alan Başkan Fakıbaba'ya okul çıkışında öğrenciler bir sürpriz yaptı. Okullarını onaran Başkan Fakıbaba'ya teşekkür eden öğrenciler, "En büyük başkan bizim başkan' sloganları attı. Bir anda çocuklar tarafından etrafı sarılan Fakıbaba, gördüğü ilgiden hayli memnun oldu. 
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 17:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alev ipekçioğlu IP: 81.213.236.xxx Tarih : 21.09.2006 21:17:04
ÖZLEMLERE UMUTLARA SEVGIYE DOĞRU YO ALIN....GÜZELLİKLERDE YOĞUNLAŞIN...DÜŞLERİ GERÇEĞE ÇEVİRİN...