3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Öğrencilerden Başkanı Çiftçi'ye ziyaret

ÖĞRENCİLER KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa İMKB İlköğretim okulu öğrencilerinden kamu kuruluşlarına ziyaret kapsamında, ilk olarak ziyaret ettikleri yer merkeze bağlı Karaköprü Belediye Başkanı Nihat çiftçi oldu.

Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, öğrencileri makamında kabul ederek nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Öğrencilerin kamu kuruluşlarını, işleyişleri ve faaliyetleri kapsamında yaptıkları ziyarette, Karaköprü Belediyesinin de faaliyetleri, hizmetleri hakkında sorular sorarak başkandan bilgi aldılar. İlköğretim öğrencisi Şeyma Şahin, başkan Çiftçi'ye "Avukat olmayı mı tercih edersiniz, yoksa belediye başkanı olmayı mı?" diye sordu. Başkan Çiftçi ise, "Avukatlık mesleği sadece belli bir

zümreye hizmet eder. Belediye başkanlığı ise fark gözetmeksizin bütün topluma hizmet etmek için vardır. Bende belediye başkanı olarak halka hizmet etmekten mutluluk duyuyorum" cevabını verdi.

Başka bir öğrenci ise, "Belediye başkanlığının zorlukları nelerdir?" sorusuna başkan çiftçi, "Karaköprü belediye başkanı olarak kurmuş olduğum ekibimle beraber gece gündüz demeden herkesimin problemlerini çözmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu vesile ile tüm çalışan personelime sizin huzurunuzda teşekkür ederim" dedi.

ÖĞRENCİLER KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇİFTÇİ'Yİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 14:43:01
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 15:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?