5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öğrencilerden örnek davranış

Şanlıurfa Abdulkadir Karahan İlköğretim Okulu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğrencilerine gıda yardımda bulundu. 

Abdulkadir Karahan İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Boloğur, yardımlaşma ve sevginin insanlarda bulunması gereken en önemli unsur olduğunu belirtti. 

Boloğur, "Bu özelliklerin karşılıklı bir hal alması, bu durumun güzelliğini bir kat daha artıracaktır. Bu güzellikleri kendilerinde yaşayan öğrencilerimiz bunu daha da geniş yüreklerle paylaşma gereği buluyorlar. Öğretmenlerimizin rehberliği nezaretinde kendi imkanları ile hazırlamış oldukları 120 paket kuru gıda yardımını Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğrencilerine sunma gereğini duydular. Kendi kardeşlerinin gözlerindeki o mutlu parıltıyı görmek, onların yaşadığı bu sevincimize katkıda bulunan Berta Alışveriş merkezine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. 

Şanlıurfa Abdulkadir Karahan İlköğretim Okulu öğrencileri, hazırladıkları 120 paket kuru gıda yardımını Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttı.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 12:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?