4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Öğrencileri zehirleyen satıcılara darbe

Şanlıurfa'nın Siverek ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına karşın iki gün boyunca lise çevresinde uyuşturucu madde satıcılığı yapan kişiler ile evlerinde uyuşturucu bulunduran kişilere yönelik yapılan operasyonlarda yaklaşık 5 kilo 500 gram kubar esrar ile 1 kilo Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şair İbrahim Rafet Mahallesi'nde bir eve yapılan operasyonda evde kanepenin içinde ve soba içinde paketlenmiş toplam 3 kilo 515 gram kubar esrar ile bir kilo Hint keneviri tohumu ele geçirilirken olaya karıştığı tespit edilen Y.C. isimli şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan Kale Mahallesi'nde yapılan operasyonda bir eve düzenlenen baskında 40 gram kubar esrar yakalandı. Esrar maddesiyle ilgili F.G. isimli şahıs gözaltına alındı. Camikebir Mahallesi'nde bir evde polis ekiplerinin duyumu üzerine yapılan arama sonucu evde bulunan bebek arabasının içinde saklanmış iki ayrı poşet içinde 1 kilo 850 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olaya karıştığı tespit edilen M.L. isimli şahıs gözaltına alındı. Yürütülen operasyonda Mustafa Kemal Lisesi çevresinde öğrencilere uyuşturucu madde satışı yaptıkları iddia edilen V.T. (19), O.G. (20), İ.K. (17) ile M.F.A. (19) polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Şahıslar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:36:03
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 23:35:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?