5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öğrencilerin karne heyecanı

Şanlıurfa'da 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Akçakale İlçesi'nde 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile yaklaşık olarak 21 bin öğrenci yaz tatiline merhaba dedi. Akçakale İbn-i Sina ilköğretim okulunda karne töreni yapıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile öğrenciler sınıflara alınarak karne dağıtımına geçildi. Akçakale ilçesi İbn-i Sina ilköğretim okulunda öğrencilere verilen takdir, teşekkür ve karne dağıtımının ardından başarılı öğrencilerin takdir ve teşekkür belgesini Kaymakamı Şefik Aygöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci ve okul öğretmenleri verdi.

İbn-i Sina ilköğretim okulunda yapılan programda İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik kısa bir konuşma yaptı. Aygöl, "Uzun bir çalışma sürecinden sonra tatile girilmiş olduk. Ben sizleri, öğretmenleri ve sayın velileri tebrik ve takdir ediyorum. Buradan sayın velilere bir sözümüz var. Yaz boyu çocuklarınızı gelecek yıl için iyi bir moralle hazırlamaya çalışın.

Değerli öğrenciler ise, gelecek yıl başarılı olmak için yazın kendilerini geliştirsin. Öğretmen arkadaşlarımız, yıl boyu öğrencilerimize bir şeyler vermek için hep koşuşturmalarından dolayı sizleri gönülden kutluyorum. Hepinize güzel bir yaz tatili geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.
İbn-i Sina 7/B sınıfı öğrencilerinden Bahar Özoğlu'na ilçe kaymakamı Şefik Aygöl tarafından üstün başarı belgesi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 16:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?