5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öğretmenden okuluna yardım

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde anaokulu öğretmenliği yapan daha sonra İstanbul'a tayini çıkan Çiğdem Özkinci, öğrencilerini unutmadı.

Geçen yıl İstanbul Beşiktaş Milli Saraylar Anaokulu'na tayini çıkan Çiğdem Özkinci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndaki anasınıfı öğrencilerine dört koli yardım paketi gönderdi.

İçerisinde giyim, kırtasiye, oyuncak ve ayakkabı olmak üzere çeşitli malzemelerin bulunduğu kolileri okul idaresine gönderen öğretmen Özkinci'nin bu davranışı, okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından takdirle karşılandı.

Okul idarisi tarafından alınan yardım kolilerinin, okuldaki muhtaç öğrencilere dağıtıldı. Çiğdem Özkinci'ye teşekkür ettiklerini belirten Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Hallaç, "Bu yardımla fakir öğrenciler sevineceklerdir. Öğretmen arkadaşımız kendi çabası ve İstanbul Beşiktaş Milli Saraylar İlköğretim Okulu'ndaki öğretmenlerin desteği ile dört koli yardım malzemesi toplayarak bizlere göndermişlerdir. Bizler de bu malzemeleri fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerimize dağıtıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?