8
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞANLIURFA

Öğretmenler biraraya geldi

GAP Eğitim Gönüllüler Derneği'nin düzenlediği gecede öğretmenler bir araya geldi. 

Şanlıurfa El Ruha Oteli'nde yapılan geceye Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

GAP Eğitim Gönüllüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Boloğur, insan yetiştirmenin ne kadar önemli ve güç olduğunun idraki içinde olduklarını belirtti.

 Boloğur, "Bu şehirde ilmin ışığını yaymak görevini üstlenmekteyiz. Bizler aydın Cumhuriyet öğretmenleri olarak, bu milletin güneşli güzel günlerine talibiz. Kendisi ile barışık, Cumhuriyetine bağlı, temel dinamiklerine saygılı, beyin birliğini sağlamış nesilleri oluşturmanın heyecanı ile doluyuz. Bu yola hayatımızdan ödün vereceğimizi bilerek giriyoruz. Çünkü biz himmetimizi, milletimiz olarak gördük. Artık yolumuza kandan, irinden deryalar çıksa bile, onları aşmak için azim ve kararlılıkla doluyuz. Derneğimiz, milletimizin geleceğinin bağlı olduğu gençlerimizi milli kültür ve servetlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesi için gayret göstererek, eğitim gönüllüsü insanların bir araya gelmesini sağlayacak" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 13:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?