5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Öğretmenler günü programı açıklandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Şanlıurfa'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Şanlıurfa Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'n yanı sıra tertip komitesinde bulunan Milli Eğitim Şube müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, program ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, öğretmenler gününün çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Cahit Kırtasiye'nin sponsorluğunda yapılacak olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenlerin ne denli fedakar olduklarını ve mesleğine nasıl bağımlı olduklarını göstereceklerini kaydeden Şahin, "Amacımız öğretmenlerin onların nasıl bir meslek içerisinde özverili olarak çalıştıklarını ifade etmektir. Etkinliğimiz çok zengin bir programa sahiptir. Etkinlik bir hafta sürecektir" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü 24 Kasım tarihinde DSİ 15. Bölge Konferans Salonu'nda başlayacak. Aynı gün akşam TRT GAP televizyonunun Türkü Şöleni programı olacak. 25 Kasım'da Şehitlik Çamlık'ta Sıra Gecesi, 26 Kasım'da Öğretmenler Korosu tarafından "Bir de bizden dinleyin" konseri, 27 Kasım'da Dramatize "Akıyor çocukluğum" Şiir Dinletisi, 29 Kasım'da Sevcan Orhan'ın konseri, 30 Kasım'da Talha Bora tarafından Şiir ve Stand-Up gösterisi yapılacak. 1 Aralık 2008 tarihinde ise Komedi olarak "Sizi oyuna getirdik" tiyatrosu sahnelenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 13:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?