5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Okutan'dan Fakıbaba'ya ziyaret

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, iade ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fakıbaba ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Vali Okutan'a Encümen Toplantı Salonu'nda belediyecilik hizmetleri hakkında bir brifing sunuldu.

Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Vali Nuri Okutan buradaki toplantının ardından Şanlıurfa Belediyesi'ne geçti. Başkanlık makamında bir süre görüşen Vali Okutan ve Başkan Fakıbaba daha sonra ziyaret hakkında basın mensuplarına kısa bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fakıbaba, Vali Okutan'a teşekkür ettiğini belirterek, el ele vererek çok güzel işler başarabileceklerini kaydetti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Şanlıurfa hakkında çok önemli bilgiler edindiğini ifade eden Vali Okutan ise, "Belediyemiz dahil tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içersinde olacağız. Herkesi kucaklayan her kesimin sorunlarına çözüm üreten bir önem anlayışıyla görev yapacağız. Şanlıurfa'yı bulunduğu yerden daha iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile daha sık bir araya gelmeye çalışacağız. Başkanımız Fakıbaba'ya çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 11:03:03
Güncelleme :10 Temmuz 2009 Cuma 11:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?