7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Olaylı maçın yankıları sürüyor

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'da olaylı Adıyamanspor maçının yankıları sürüyor. 

Şanlıurfaspor Yönetimi, maçtaki olayların tetikleyicisinin orta hakem Ömer Faruk Öcak olduğunu söyledi. 

Grubun lideri Şanlıurfaspor ile alt sıralarda yer alan Adıyamanspor arasında 11 Nisan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 85. dakikasında seyirciler arasında istenmeyen olaylar çıkmıştı. Maçta çıkan olayların tetikleyicisi orta hakem Ömer Faruk Ocak'ın olduğunu ileri süren Şanlıurfaspor Kulübü Basın sözcüsü Ahmet Elçi, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Elçi, "Şanlıurfaspor, Adıyamanspor maçına lider olarak çıktı. Oysa karşılaşma boyunca orta hakem Ömer Faruk Ocak, bütün kararları Şanlıurfaspor'un aleyhine lehine verdi. 

Abdullah, yan hakemin ikazı ile kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 85. dakikasında hakemin olumsuz kararları seyircileri etkiledi. Hakemin tutumlu kararlarına seyirci tepki gösterdi. Takıma para ve seyircisiz oynama cezası gelmesi gündemde. Bizden savunma istediler. Bu takım, geçmişte mavi bayraklar almış bir takımdır. Seyirciler arasında istenmeyen olayların çıkması yönetim olarak bizi üzmüştür. 

Seyircilere büyük işler düşüyor. Seyirci maça gelebilmek için para ödüyor, bu para da kulübe destek oluyor. Ama birkaç seyircinin olumsuz hareketi takıma mal oluyor. Ceza aldığımız zaman gelen para giden paradan daha çok olmuyor. Bir tek futbolcular üzerinde olumsuz etki yapıyor. Bizim seyirciye bir günlük değil her zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımıza duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu takım hiç kimsenin değil, Urfa'nın takımıdır. Adıyamanspor maçında orta hakemin seyirciyi tahrikleri oldu. Bunu savunmamızda da belirteceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 17:12:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?