5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ömer Ay muhtarlara yemek verdi

29 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 6 bin 500 oy alarak Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi seçilen Ömer Ay, Akçakale Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçiminde daimi encümen üyesi için aday oldu. Ömer Ay, 105 muhtardan 54 muhtarın oyunu alarak seçimi kazandı.


Seçim zaferinin ardından seçime katılan muhtarlara ve misafirlere yemek ikramında bulunan Ömer Ay, "Halkıma ve bölgeme hizmet etmek için elimden gelen tüm imkanları seferber edeceğim. İlk olarak bana bu görevi veren bütün muhtar kardeşlerime teşekkür ediyorum. Halkımın verdiği bu desteğe yapacak hizmetlerimizle layık olmaya çalışacağım. Özellikle köyde yaşayan kardeşlerimin sorunlarının çözümü noktasında onların konuşan dili, tutan eli, duyan kulağı olmaya gayret göstereceğim. Ben halkıma hizmet için varım ve hizmet anlayışıyla bu yola çıktım. Bana verilen desteklerin karşılığı halka hizmet olacaktır" dedi.
Akçakaleli muhtarlar ise, "Ömer Ay gerçekten bize çok yakın bir isim. Aynı zamanda sürekli içimizde sorunlarımızı dinleyen çözüm üreten çok değerli bir kardeşimiz. Bu yüzden Ömer Ay kardeşimize destek verdik. Bundan sonrada desteklerimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Şuna inanıyoruz ki, Ömer Ay köylerimizin sorunlarını çözecektir" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 12:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET IP: 78.187.199.xxx Tarih : 20.04.2010 11:58:20

abi paşa adam başkan nerde biz ordayız